THINGS THAT MAKE ME HAPPY: 2021 – PART 1

THINGS THAT MAKE ME HAPPY: 2021 – PART 1

Things that make me happy. Toen ik nog super fanatiek meerdere blogs per week schreef, was dit één van de vaste rubrieken op mijn blog. Heerlijk om af en toe even mijn favorietjes van dat moment te delen. Zeker in deze gekke tijd waar we, helaas nog steeds, in leven! Het overzicht was ik trouwens wel een beetje kwijt na zo lang niet bloggen. Daarom heb ik voor 2021 maar een part one gemaakt voor de things that make me happy

De laatste Things that make me happy heb ik geschreven in de winter. Hoewel de winter soms best wel leuk kan zijn, ben ik toch echt een zomermens en leef ik helemaal op vanaf het moment dat de zon begint te schijnen! In deze gekke coronatijd is het ook gewoon erg lekker om weer even naar buiten te kunnen.

Barbecuen op het strand ☼ Mijn (onze) heerlijke tuin ☼ Onze jacuzzi ☼ De hangmat die tussen de bomen hangt en waar je aan het einde van de middag heerlijk in de zon kunt liggen ☼ Mijn vriendin ☼ De schommelbank ☼ Spaanse muziek ☼ Gigantische fruitsalades ☼ Een ijsje halen ☼ Fietsen ☼ Heel veel buiten zijn ☼ Tot ’s avonds laat in de hangmat liggen ☼ Puzzelboekjes ☼ Boksen, helemaal kapot gaan ☼ Een verse cappuccino in het ochtend- of avondzonnetje ☼ Mooie foto’s maken ☼ Roadtrippen ☼ Vakantieplannen maken ☼ Funda uitspelen en dan vooral naar de meest onbetaalbare huizen zoeken ☼ Mijn vrienden en familie ☼ Sproeten ☼ Suppen ☼

Zo. Ik ben klaar voor een weekend vol van al deze bovenstaande favorieten. Wat zijn jouw favorietjes van dit moment? Deel ze vooral even in de comments hieronder.

Liefsje,

LisaGeef een reactie